Dolarla Kira Almak Mümkün Mü?

Dolarla Kira Almak Mümkün Mü?


Sürekli olarak değişen ve gelişen bir dünyada yaşıyoruz. Bu devinim içinde, yatırım fırsatları da sabit kalmıyor ve günden güne değişiyor. Bundan birkaç yıl önce, yatırım dendiğinde Amerika’dan ev almak pek akla gelmezken, hem işlemlerin kolaylığı hem de kur farkı nedeniyle, etkili bir yatırım aracına dönüşmüş durumda.


Güvenilir yatırımı bularak, paranızı büyütmek ve korumak istiyorsanız eğer, yurt dışından ev almak sunduğu imkanlar sayesinde oldukça etkili. Çünkü Amerika’dan ev aldığınızda, kiranızı her ay dolar üzerinden hesabınıza yatmış bir şekilde bulabilirsiniz. Kur farkının belirsizlikle artış kaydettiği bir ortamda bu durumu avantaja çevirerek, sadece bugününüzü değil, hem sizin hem de sevdiklerinizin geleceğini de güvence altına alabilirsiniz.


Türkiye'de orta segment konutta kira çarpan oranı ortalama 250 aydır. Lüks bir konut satın alarak yatırım yapmak isterseniz eğer, bu oran ortalama 400 ay seviyesinde olacaktır. Böylece yurt dışındaki gayrimenkul fırsatlarını değerlendirmek çok daha kazançlı bir hale gelmiştir.

Amerika’da satın aldığınız evi kiraya vererek her ay dolarla kira getirisi elde edebilirsiniz.


Peki bu nasıl mümkün olabilir?


Realmer Gayrimenkul Danışmanlığı olarak burada biz devreye giriyoruz. Florida’daki iş ortağımız UNITED REALTY GROUP güvencesiyle, size ve bütçenize en uygun evi buluyoruz. Bir yatırım fırsatı olarak değerlendiriyoruz. Tüm satın alma işlemlerini  Türkiye ofisinden gerçekleştiriyoruz. Yasal olan tüm işlemler ise, ekibimizde yer alan alanında uzman avukatlar aracılığı ile yürütülüyor.


Satın alma işlemleri tamamlandığında, satış sonrası desteklerimizle, danışanlarımızın yanında yer alıyoruz. Size ise yalnızca, her ay düzenli olarak hesabınıza dolar üzerinden yatan kira getirisinin keyfini çıkartmak kalıyor.


Doğru ve güvenilir yatırımlar ile, geleceğinizi birlikte yönetebiliriz. Dolarla kira getirisi elde etmek istiyorsanız eğer, Ankara Mira Office’te bulunan ofisimizi ziyaret edebilir, yada satış danışmanlarımıza ulaşarak, görüşmelerimizi dijital ortamda da gerçekleştirebilirsiniz.


En kısa zamanda tanışabilmek ve geleceğinizi güvence altına alabileceğiniz fırsatları sizlerle buluşturabilmek dileğiyle…