Amerika’dan ev almak neden daha avantajlı?


Amerika’dan ev almak neden daha avantajlı?


Amerikadan ev almak düşüncesi birkaç sene öncesinde bize yabancıyken, değişen şartlar, globalleşen yatırım imkanları ve ekonomi dinamikleri ile beraber son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz yatırım araçlarından biri haline geldi. Peki, Amerika’dan ev almak gerçekten bu kadar avantajlı mı? Kesinlikle, evet. Ancak eğer hala bu konuda şüpheleriniz varsa, sizleri yazının devamını okumaya davet ediyoruz.


1- Amerikadan ev almak artık çok kolay ve hızlı


Yurt dışı gayrimenkul yatırımlarının eskiden az olmasının en temel sebeplerinden biri danışmanlıkların yetersizliğiydi. Dolayısıyla kişiler, yurt dışı yatırımı yapmak isteseler bile, süreçler hakkında detaylı bilgi sahibi olmakta zorlanıyorlardı. Bu da, gayrimenkul alım - satım işini zorlaştırıyor, karmaşık evrak işlerinin daha da uzamasına neden oluyor ve işin içine bir de türkçe içeriklerdeki yetersizliğin neden olduğu hatalar ekleniyordu.


Şimdilerde ise, Amerikadan ev almak danışmanlık hizmetleri ile oldukça kolaylaştı. Ülke değiştirmenize bile gerek kalmadan, evrak işlerinizi takip etmeden, dil engeline takılmadan kolaylıkla yurt dışı yatırımında bulunabilirsiniz. Biz, Realmer Gayrimenkul Danışmanlık olarak, yurt dışı gayrimenkul alım - satım işlemlerinizi yürütüyor, satın alım öncesi ve sonrası tüm süreçlerde, alanında uzman ekiplerimizle profesyonel destek sağlıyoruz.


2- Amerikadan ev almak yüksek getirili kira garantisi sağlar


Yurt dışı gayrimenkul yatırımının en verimli taraflarından bir tanesi hiç şüphesiz ki, kira getirisi. Diyelim ki, Amerikadan ev satın aldınız ve kısa süre içinde evinizi kiraya verdiniz. Her ay kiranız, dolar cinsinden hesabınıza yatıyor ve siz, ekstra çaba harcamadan döviz yatırımınızı yurt dışındaki evinizin kira getirisi sayesinde gerçekleştirmiş oluyorsunuz. SÖYLEMESİ KOLAY, HAYAL ETMESİ KEYİFLİ ve GERÇEKLEŞMESİ MÜMKÜN!


Realmer Gayrimenkul Danışmanlık olarak, yurt dışı gayrimenkul yatırımlarınızda size kira garantisi veriyoruz. “Ben nereden kiracı bulabilirim” diye düşünmenize gerek kalmadan, Amerika’da bulunan iş ortağımız United Reality Group güvencesinde, Amerika Birleşik Devletleri’nde eyalet kanunları tarafından güvence altına alınmış kira ödeme yöntemleri ile yatırımlarınızı sizin adınıza yönetiyoruz.


3- Amerikadan ev almak kur farkını avantaja çevirir


Dezavantajlı durumlardan, avantaj elde etmek kimin hoşuna gitmez ki! Yurt dışı gayrimenkul yatırımı size bu fırsatı sunuyor. Böylece kur farkının negatif getirilerini avantaja çevirmenizi ve geleceğinizi güvence altına alabilmenizi sağlıyor. Amerikadan ev almak ve satın aldığınız evi kiraya vermek, bir anlamda aylık sabit dolar getirisi demek. Türkiye'de orta segment konutta kira çarpan oranının ortalama 250 ay; lüks konutta ise ortalama 400 ay seviyesinde olduğunu hesaba kattığımızda, yurt dışı gayrimenkul yatırımları daha da anlamlı bir hal alıyor.  


Realmer Gayrimenkul Danışmanlık hizmetleri ile, Amerika’nın en popüler eyaletlerinden biri olan Florida’da ev sahibi olabilir ve yüksek getirili kira garantisi sayesinde hem sizin hem de sevdiklerinizin geleceğini uzun yıllar boyunca güvence altına alabilirsiniz.  


Daha detaylı bilgi için, bizile iletişime geçebilirsiniz.