Amerika’dan Ev Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

Amerika’dan ev almak mantıklı mı sorusu düşüncesiyle bile sizi strese sokabilir. Asla gerçekleşemeyecek bir hayal olduğunu düşünebilirsiniz. Peki, bir gün biri size gelse ve tüm bunların bir hayal olmadığını ve kolaylıkla Amerika’dan gayrimenkul satın alabileceğinizi söylese ne yapardınız? Yatırımlarınızı yurt dışında da yapabilir ve dolar üzerinden getiri sağlayabilirsiniz. Amerika, Miami eyaleti ile, yurt dışında yatırım yapmak isteyen binlerce insana kolaylık sağlıyor. Bu kişilerden biri elbette siz olabilirsiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, ayrıntılara ve bilmeniz gerekenlere odaklanalım. 

Amerika’da Ev Almak İçin Amerika’da Yaşamanıza Gerek Yok

Amerika'da gayrimenkul yatırımı
Amerika'da ev sahibi olmak

Bir çok insanın bilmediği, bu nedenle yurt dışı yatırımlarında çekindiği bir konu. Kendi üklenizdeki kurulu düzenininzi bozmak istemiyor olabilir, ancak yine de yatırımlarınızı yurt dışı temelli gerçekleştirmek istiyor olabilirsiniz. Güzel haber ise şöyle, yabancılarında tıpkı Amerikan vatandaşları gibi amerikada ev sahibi olma hakkına sahip. Amerika, hangi ülkeden olursanız olun, bu hakka sahip olma şansını herkese tanıyor. ABD’de işlem gören özel bir bankada hesabınızın olması dahilinde, kredi kuruluşları tarafından ABD vatandaşı olup olmadığınıza bakılmaksıızn gayrimenkul ya da evin satış fiyatının %50’sine kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Amerikada ev alarak oturum izni sahibi olmak istiyorsanız ise, ne yazık ki bunun mümkün olmadığını ve oturum izni için başka şartlar arandığını bildirmemizde fayda var.    

Amerika’da Gayrimenkul Yatırımı İçin Danışmanlık Desteği Alabilirsiniz

amerika gayrimenkul yatırımı
Yurt dışı yatırm danışmanlığı

Kimi zaman prosedürü anlamakta ve işlemleri takip etmekte zorlanabiliriz. Özellikle konumuz kıtalar arası ise, bu işleri biraz daha karmaşıklaştırabilir. Ancak endişe etmenize gerek yok çünkü, Amerika’da gayrimankul yatırımı yapmak istiyorsanız eğer, danışmanlık alabilirsiniz. Biz Realmer olarak, Amerika’dan ev almak isteyen kişilere danışmanlık veriyoruz. Tüm işlemleri danışmanlık yaptığımız kişiler adına yönetiyor ve satın alma süreci sonrasındaki kira takibine kadar destek sağlıyoruz. Ekibimiz, Amerika’da bulunan iş ortağımız United Realty Group dahil olmak üzere, Türkiye’de bulunan satış danışmanlarımız, avukat, mimar ve mühendislerimizden oluşuyor. Dolayısıyla sizer, koltuğunuzdan bile kalkmanıza gerek kalmadan, yatırımlarınızı gerçekleştirebiliyor ve eğer evinizi kiraya verirseniz, satış danışmanlarımız aracılığıyla kira ödemelerinizin takibini yapabiliyorsunuz.  

Yurt Dışında Ev Almak İçin Emlak Vergisi Ödemeniz Yeterli

amerikada ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir
Amerika'da ev sahibi olmak için gerekenler

Emlak vergisi, Amerikan vatandaşı olsun ya da olmasın Amerikada ev sahibi olan herkesin ödemekle mükellef olduğu bir vergidir. Ancak şunu bilmeniz gerekir ki, Amerikadan ev aldığınızda vergi ödemeleri dahil olmak üzere, Türkiye’de yapacağınız gayrimenkul yatırımından daha fazla getiri elde etmenizi sağlayacaktır. Vergilerin miktarları ise, bağlı olunan eyalete göre farklılık gösterebilmektedir. Vergiler Amerika ev fiyatları değerlendirilerek belirlenmektedir. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için, ev satın almak istediğiniz eyaletin vergi prosedürleriyle ilgili araştırma yapmak çok daha faydalı olacaktır. Amerikada toplamda 50 eyalet bulunmaktadır. Ev satın almanın en fazla gerçekleştiği eyalet ise, sunduğu avantajların çokluğu ve Florida’nın popülerliği nedeniyle Miami’dir.

Amerika’dan Ev Satın Alıp, Kiraya Vermek Mümkündür

dolarla ira almak mümkün mü?
Amerika'dan ev alıp kiraya vermek

Birçok insan yurt dışı yatırımlarını dolar üzerinden gerçekleşen kira getirisi nedeniyle tercih etmektedir. Amerika, bu yatırımı mümkün kılan ve getirisi yüksek olan ülkeler arasında yer almaktadır. Bu konuda Amerikanın hatta eyalet genelinde konuşmak gerekirse Miami’nin ayrı bir öenmi  bulunmaktadır. Çünkü, Miami hem Amerikalıların hem de diğer ülke vatandaşlarının yaşamak için sıklıkla tercih ettiği ve popüleritesini yitirmeyen bir bölgedir. Turizm açısından denizi ve plajları; yaşam için ise, doğa güzelliği ve cezbeden mevsim özelliği ile tercih sebebidir. Dolayısıyla, kiracı bulma konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır ve yüksek kira getirisi Miami eyaletini gözde bölgelerden birisi yapmaktadır. 

  

Amerikadan ev almak için gerekenler, hakkındaki bilgileri sizler için derledik, umarız ki aklınızda sorulara bir nebzede olsa yanıt olabilmiştir. Daha detaylı bilgi için, Amerikadan ev almak neden daha avantajlı? başlıklı yazımızı okuyabilir ya da satış danışmanlarımza ulaşarak, danışmanlık öncesi randevu talebinde bulunabilirsiniz. 

Daha detaylı bilgi için, Amerika’dan ev almak neden daha avantajlı bailıklı blog yazımızı okuyabilirsiniz. 

Amerikadan ev almak için danışmanlık şirketi
Realmer Gayrimenkul Danışmanlık

Yurt dışı gayrimenkul yatırımı için, REALMER olarak danışmanlarımıza hizmet sağlıyoruz.

Tüm bu süreçte;

Sizler için, yurt dışı bazlı geniş portföyümüzden yararlanarak yatırıma en uygun evi buluyoruz. 

Hem satın alma hem de satın alma sonrası süreçlerde, sürecin takibini sağlıyor ve danışmanlık hizmetlerimze devam ediyoruz. 

Sonuç olarak, konutunuzu ve gelirinizi yöneterek, geleceğe yönelik atacağınız yatırım adımlarında yanınızda yer alıyoruz. 

Süreç ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 533 161 98 95 - 0 312 515 55 93 telefon numaralarından bize ulaşarak ya da web sitemizi iletişim bölümüne bilgilerinizi girerek randevu talebinde bulunabilirsiniz.